Aanbod Winkelruimte Rotterdam

Published Jan 06, 21
6 min read

Kantoor Huren Rotterdam

Maar ook in de stad zelf zowel kun je snel van A naar B verplaatsen door het uitgebreide metronetwerk en de vele trams die er rijden. Liever een kantoorruimte huren net buiten Rotterdam? Dat kan! Want Huurbieding. nl heeft ook een groot aanbod kantoorruimtes in de omliggende plaatsen en steden.

En zelfs steden als Delft, Den Haag, Dordrecht en Zoetermeer zijn binnen 30 te bereiken via de A-wegen. Wil jij ook een kantoorpand huren in Rotterdam? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod kantoorpanden. Dit aanbod wordt voortdurend aangevuld, bekijk ons site dus regelmatig. Wil je meer informatie over onze kantoorpanden in Rotterdam, neem dan vrijblijvend contact met ons op..

BouwgrondDe Mik

Betreft:Representatieve kantoorruimte nabij het centrum van Rotterdam, aan de Aelbrechtskade 66 te (3022 HP) Rotterdam. Het betreft circa 130 m2 kantoor-/showroomruimte op de begane grond met circa 63 m2 kantoorruimte op de 1e verdieping. Het pand is aan de voorzijde voorzien van een glazen pui. Het pand wordt onder andere gekenmerkt door de zeer hoge plafonds en het uitzicht over de Delfshavense Schie.

Kantoorpand Rotterdam

In de nabijheid van het object bevinden zich diverse winkels, kleinschalige kantoren en horecavoorzieningen. Op loopafstand is winkelgebied Mathenesserplein gelegen, waar onder andere een Albert Heijn, HEMA, Brisol, Blokker en Kruidvat is gevestigd. Bereikbaarheid:Het object is zowel met de auto als het openbaarvervoer goed te bereiken. Op onder andere het Mathenesserplein zijn diverse bus- en tramhalten aanwezig.

Met de auto zijn de snelwegen A20 en A13, snel te bereiken. Het centrum is snel te bereiken via de Rochussenstraat. Oppervlakte / indeling :Begane grond : ca. 130 m2 kantoorruimte1e verdieping : ca. 63 m2 kantoor-/archiefruimteTotaal: ca. 193 m2 Bestemming:Conform bestemmingsplan Middelland / Het Nieuwe Westen is het object aangewezen als Gemengde bebouwing V, derhalve is het navolgende gebruik toegestaan:- Showrooms en kantoren van maximaal 500 m2 per vestiging op de begane grond;- Bedrijven tot en met categorie 2 op de begane grond.

Kenmerken & voorzieningen:De kantoorruimte zal, leeg en ontruimd in de huidige staat worden opgeleverd, de ruimte is onder meer voorzien van:- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;- Pantry aansluiting;- CV en radiatoren;- Laminaatvloer (1e verdieping);- Douche;- Toiletgroepen (2x);Huurprijs:€ 1. 700,-- per maand exclusief servicekosten en BTW . Servicekosten:Verhuurder brengt bij huurder de navolgende servicekosten in rekening:- Ontstoppingsverzekering ad € 10,-- per maand - Glasverzekering ad € 20,-- per maand Genoemde bedragen zijn exclusief BTW, voor zover van toepassing.

Kantoor Huren Rotterdam

Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar. Huurbetalingen: Bij vooruitbetaling per maand te voldoen. Huurprijsherziening:Jaarlijks, per 1 juli, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle Huishoudens” Laag (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). Omzetbelasting:Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. De Mik - Bedrijfshuisvesting.

Zekerheidsstelling: Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom aan verhuurder te voldoen ter grootte van drie bruto maandverplichtingen, d. w.z. 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en de BTW over beiden. Huurovereenkomst:Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).

9173402, "lng": 4. 4441998, "heading": 0, "pitch": 0 ] Servicekosten € 30 Status Verhuurd Oplevering in overleg Object type Kantoorruimte Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Totaaloppervlakte 193m² Units vanaf 193m² Verdiepingen 2 Voorzieningen Inbouwarmaturen Ligging kantorenpark, winkelcentrum vorige volgende Vergroten Sluiten (Kantoor).

Winkelruimte Rotterdam Centrum

Notariële akte waarbij een onroerende zaak wordt verkocht van A aan B en vervolgens wordt doorverkocht aan C. DeMik.nl. De onroerende zaak wordt maar eenmaal geleverd, het eigendom van A wordt rechtstreeks aan C geleverd. Een toevoeging en/of aanvulling op een bestaande huurovereenkomst waarin nadere afspraken worden vastgelegd. Een garantie van de bank dat zij op eerste aanmaning een bedrag aan de begunstigde betalen, indien hij daarop aanspraak maakt.

Aanbod Winkelruimte RotterdamKavel Bedrijfspand Rotterdam

Werklocatie voor een bedrijf zoals een bedrijfspand, bedrijfsverzamelgebouw, kantoorpand en winkel. Een onroerende zaak of gedeelte daarvan, die is bestemd voor de uitoefening van een bedrijf. Een bedrijfspand waar meerdere bedrijven gehuisvest zijn en gebruik kunnen maken van gezamenlijke faciliteiten. Terrein dat in het bestemmingsplan is aangewezen voor de functiegroep bedrijven en zakelijke dienstverlening.

Reeds gerealiseerde vastgoedobjecten, waarbij ten aanzien van de sector commercieel vastgoed geldt dat daarbij in het algemeen een overgangsperiode wordt aangehouden van twee jaar vanaf de bouwkundige oplevering (Aanbod winkelruimte Rotterdam). Een door de gemeente opgesteld plan. In de bestemmingsplannen van de gemeente staat waar mag worden gebouwd en waarvoor de grond of een gebouw gebruikt mag worden.

Bouwgrond Rotterdam

Zakelijk vastgoed zoals een bedrijfsruimte, kantoorruimte en winkelruimte. De Mik - Bedrijfshuisvesting. Makelaar welke gespecialiseerd is op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed (Kantoorpand Rotterdam). Vastgoed met een commerciële functie. Aan- en verkoop van bedrijfsobjecten en andere gebouwen zonder eigen gebruik als einddoel. Open tussenverdieping die vaak wordt toegepast in een hoge ruimte voor het creëren van extra vloeroppervlakte voor opslag.

Kosten voor het in bezit en/of in gebruik hebben van een onroerende zaak. Kosten zoals onderhoud, afschrijving, huurderving, leegstand, verzekeringen, belastingen, nutsvoorzieningen, beheerskosten…Een afspraak voor het gebruik van vastgoed die aan een ander toebehoren in ruil voor een vergoeding. Persoon of organisatie die aan de verhuurder geld betaalt voor het gebruik van een onroerende zaak - Aanbod van bouwgrond in Rotterdam.

Hierbij is het gebruikelijk dat de verhoging berekend wordt op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI)Geïntegreerde verlichting. Langwerpige dakconstructies die daglicht doorlaten. Een vastgoedobject of een groepering van een aantal objecten, dat wordt gekenmerkt door het feit dat het nog niet eerder in gebruik is geweest, dan wel zo kort geleden dat het object nog geassocieerd wordt met het bouwproces en de oplevering.

Demik.nl

De grond en alles wat erin zit of erop staat. Daarbij horen ook zaken die vastzitten aan de grond en aan een gebouw. Belasting die wordt geheven bij aankoop van bedrijfs onroerend goed ten laste van koper. Het tarief van de overdrachtsbelasting is 6%. DeMik.nl. OHD: Roldeur, die boven het hoofd naar binnen toe geopend wordt.

De OZB bestaat uit 2 delen: Een eigenarendeel voor eigenaren en een gebruikersdeel voor huurders van een bedrijfspand. Gecertificeerd Taxateur in bedrijfsmatig vastgoed (winkels, kantoren, bedrijfsruimten)Door de verhuurder verzorgde diensten en leveringen. Nutsvoorzieningen zoals gas, water en elektriciteit. Eventuele kosten voor onderhoud van gemeenschappelijke ruimten. De huurder hoeft geen investeringen in het onroerend goed te doen om het in gebruik te nemen.

Utiliteitsgebouwen zijn bijvoorbeeld fabrieken, kantoren, winkels, opslagruimtes, zorginstellingen...Persoon of organisatie die een onroerende zaak ter beschikking van een huurder stelt en daar een vergoeding voor krijgt - Winkel Kopen Rotterdam. De hoogte binnen in een gebouw. De verticale afstand tussen de bovenkant van het maaiveld en de onderkant van het laagste daarboven gelegen constructiedeel.

Kantoor Huren Rotterdam

De stadstuin is een thuishaven voor creatievelingen, workaholics, trainerts en levensgenieters. Een plek waarbij ontmoetingen en nVerzenden Kantoorruimte 28 € 675,0021 dec. '20.

Betaalbaar en voorzien van alle gemakken. Naast kantoorruimtes en -kamers vindt u tussen het ruime aanbod ook bedrijfsruimtes, opslagruimtes, winkelruimtes, woningen en zelfs beleggingsprojecten. Unitbox heeft voor u diverse ruimtes:vanaf 25 m² voor maar 250 euro excl. Kantoorpand Rotterdam. btw per maandgemeubileerd vanaf 25 m² voor maar 295 euro exclusief btw per maandtot ca.

vergaderruimte meestal aanwezigVoorzien van camera systeemIncl. schoonmaak van de toiletten en algemene ruimtesMet voldoende gratis parkeergelegenheidFlexible huurcontracten mogelijkUnitbox heeft diverse mooie bedrijfs- opslagruimte te huur van 25 m² in Rotterdam. Bijvoorbeeld vlak langs de rijksweg A20 in de Spaansepolder. Deze ruimtes zijn:zeer geschikt voor opslag voor een aannemer, loodgieter, tegelzetter etc.

More from Makelaarsland

Navigation

Home

Latest Posts

Ondersteuning Nodig Bij Beheer Van Uw Vve?

Published Dec 07, 21
6 min read

Enscape Licentie Type - informeer hier

Published Nov 27, 21
6 min read