Kantoor Rotterdam

Published Jan 11, 21
6 min read

De Mik Bedrijfshuisvesting

Kantoorruimte RotterdamDemik.nl

De 12 meiden die we hebben meegenomen tonen namelijk weer enorm veel inzet, waarmee ze het dat grotere team behoorlijk moeilijk maken. Winkelruimte Rotterdam Centrum. Het is vooral ook die inzet waarmee we de wedstrijd zelfs weten te winnen! Bij de training op donderdag hebben we geoefend op corners. We hebben aangegeven dat je een corner eigenlijk gewoon hard voor het doel moet schieten, omdat hij dan altijd tegen een meisje aan kan komen en in het doel kan vliegen.

Hierna gaat de wedstrijd mooi gelijk op. Het spel golft zoals dat zo heet over het hele veld en er zijn kansjes aan beide kanten. Dan wordt een afzwaaiende bal door een speelster van Oosthuizen vol op de slof genomen, waarna hij onhoudbaar in het doel vliegt. Niet lang daarna rolt een bal van Oosthuizen ongelukkig ons doel in en staan we met 2-1 achter.

Winkelruimte Kopen

Kantoorpand RotterdamKantoorpand Rotterdam

Wie we ook in het veld zetten, ze storten zich allemaal gretig op de bal en duwen desnoods een tegenspeelster omver om in balbezit te kunnen blijven (Kantoor Rotterdam). Dit betekent wel dat sommige meiden soms helemaal ergens anders staan dan waar ze horen te staan, maar dat kun je ze in hun enthousiasme moeilijk kwalijk nemen.

De inzet wordt dan ook nog beloond als Isa H met een enorme knal de 2-2 tegen de touwen schiet. Bouwgrond. Het is rust. De meiden zitten in de kleedkamer aan limonade en bananen en luisteren aandachtig naar de instructies voor de tweede helft. Als we op dezelfde manier door blijven spelen zou het mis kunnen gaan, maar met wat kleine aanpassingen zou het zomaar een overwinning kunnen worden.

Winkelruimte Rotterdam Centrum

We drukken de andere meiden op het hart meer op hun plek te blijven, niet met teveel tegelijk op hetzelfde meisje af te gaan en vooral goed mee naar voren en achteren te gaan. De tactiek werkt. Oosthuizen probeert nog steeds aan te vallen, maar kan moeilijker in de buurt van ons doel komen.

Er worden een paar van onze meiden omver gekegeld, maar als de tranen gedroogd zijn kunnen ze niet wachten om weer het veld in te gaan. Valeria heeft inmiddels de positie in de spits ingenomen. Ze maakt het de verdediging van Oosthuizen heel moeilijk en weet dit te bekronen met een prachtig doelpunt.

Bouwgrond

Kantoorruimte Huren RotterdamWinkelruimte Kopen

Keer op keer weten de massaal verdedigende meiden van ons team vijandelijke aanvallen af te slaan en we zijn zelfs nog een paar keer in de buurt van de 2-4. Toch is er grote opluchting als de goed fluitende scheidsrechter het eindsignaal blaast. Aanbod winkelruimte Rotterdam. Gewonnen! En nu al drie wedstrijden op rij ongeslagen! Toch is er naast de blijdschap ook wel een beetje verdriet, want na vandaag nemen we afscheid van Isa H, Isa V, Valeria en Marit.

Met als tegenstander Always Forward uit Hoorn. En net als woensdag weer een bloedspannende wedstrijd (kantoor huren Rotterdam). We speelden vandaag zonder Ivana en Siomara, maar wel met twaalf andere meiden die er weer zin in hadden. Natuurlijk waren de meiden er op gebrand om na onze mooie overwinning van woensdag ook dit keer weer de drie punten binnen te slepen.

Winkel Huren Rotterdam

Het was namelijk Always Forward dat de eerste minuten het beste van het spel had. Ze kwamen een paar keer gevaarlijk in de buurt van het doel, maar onze verdediging was weer onverzettelijk - Winkel Kopen Rotterdam. Na het begin kwamen onze meiden ook wat meer los. De bal ging vaker de andere kant op en op gegeven moment hadden we Always Forward zelfs behoorlijk op hun eigen helft vastgezet.

En anders stond Tamara solide te keepen in het doel. Voorin liep het ook lekker. We kwamen keer op keer door de verdediging heen, maar het scoren van doelpunten bleek nog net te hoog gegrepen. Dit zagen we ook in de tweede helft. Valeria, Isa V, Marit, Madelief en Jayda bleven met mooie aanvallen voor het doel komen, maar dan was daar net niet het laatste tikje om er een doelpunt van te maken.

Winkelruimte Kopen

Always Forward kwam een aantal keer gevaarlijk voor ons doel, maar de verdediging en in de tweede helft Noa op doel wisten er toch op fabelachtige wijze voor te zorgen dat we geen tegengoal kregen. Dus: de brilstand op het scorebord aan het eind van de wedstrijd. Wederom een aantal extra grijze haren voor coaches en ouders, die weer fanatiek mee hebben geleefd.

Vooral ook weer: een trots gevoel. Er is fantastisch geknokt door de meiden, die alle lof verdienen. Jammer dan eigenlijk dat het weer een week duurt voor de volgende wedstrijd!Patrick 20 september 2017 17. 00 uurUitslag: 0-1 voor ons! Op een zonnige woensdag namiddag namen onze meiden het op tegen SV Purmerland.

Kantoor

De meiden hadden er duidelijk zin in. Afgelopen zaterdag was onze bekerwedstrijd tegen Zandvoort afgelast (daar sta je dan om half negen in een kantine ergens in Zandvoort...), dus ze waren extra gretig vandaag. Dit was duidelijk te merken aan het spel. Purmerland kreeg amper de kans een aanval op te bouwen, onze meiden zaten er keer op keer meteen bovenop.

De Mik BedrijfshuisvestingWinkelruimte Rotterdam Centrum

Alhoewel het pas de tweede wedstrijd is die dit team heeft gespeeld, zou je dat niet zeggen als je zag wat er op het veld gebeurde. Er werd heel aardig samengespeeld, behoorlijk gepasst naar elkaar en er waren bijna geen kluitjes te zien. Bouwgrond in Rotterdam gezocht. Goed, er waren wat hachelijke situaties voor het doel waarbij je een heel bos aan blauwe en gele benen om de bal zag vechten, maar dit nam niet weg dat het team voor elkaar streed en dat onze keepster bijna geen bal te verwerken kreeg.

Winkelruimte Rotterdam Centrum

Als we de komende weken hard werken aan de effectiviteit voor het doel, dan gaan er nog veel meer doelpunten vallen. Tamara stond vandaag voor de eerste keer bij ons op doel. Ze had niet heel veel te doen, maar je zag dat ze het spel geconcentreerd aan het volgen was.

Als ze lekker haar best blijft doen bij de keeperstraining hebben we aan haar een prima keeper om te rouleren met Noa (DeMik.nl). De verdediging was erg goed vandaag. Lieten ze het vorige keer al zien tegen een ervaren, sterke tegenstander, tegen Purmerland waren ze zelfs bijna niet te verslaan. Zeker toen Demi in de tweede helft terugzakte vanuit het middenveld en Liona, Jayda en Isa H.

Kantoor

Aanval na aanval werd door onze verdedigende meiden afgeslagen. Het was mooi om te zien hoe meiden als Demi en Jayda, die vandaag pas hun tweede wedstrijd speelden, zich volop in de strijd gooiden. Demi was misschien wel de beste speelster op het veld vandaag, maar ook Jayda was een prima slot op de deur waar bijna geen meisje in blauw en zwart voorbij kwam.

Isa H, Liona en Kimberley waren ook weer goed op dreef. Isa H had steeds meer een drang naar voren en maakte een aantal mooie rushes langs de lijn. Ze was dan wel een beetje buiten adem als het op het laatste stukje richting het doel aankwam, maar daar gaan we natuurlijk aan werken (Winkelruimte gezocht Rotterdam).

More from Kantoorruimte

Navigation

Home

Latest Posts

Ondersteuning Nodig Bij Beheer Van Uw Vve?

Published Dec 07, 21
6 min read

Enscape Licentie Type - informeer hier

Published Nov 27, 21
6 min read